vacatures
klussenbank
kandidaten
inloggen

linkedin


Liftlid in de Kijker

Wie ben je? Mijn naam is Majel Schröder-Wolfs, getrouwd, 4 volwassen kinderen met partners, 1 kleinkind. Ik werk parttime voor Atrium MC, studeer via de OU Cultuurwetenschappen, maak zelf mijn kleding, hou van reizen, whisky, zit in een wijnclub en doe aan zumba.
Wat doe je? Mijn functie bij Atrium Medisch Centrum is opgesplitst in 2 delen : 1. medewerker Loopbaancentrum, hierbij voer ik o.a. intakegesprekken, geef informatie over de te gebruiken instrumenten, verzorg de helpdesk voor vragen rondom de Careerscan , doe administratieve taken, monitoring, ben contactpersoon LIFT en onderhoud de eigen huisnetsite; 2. medewerker ondersteuning BHV, Arbo, Veiligheid en Reïntegratie: tot mijn taken behoren o.a. plannen van afspraken, redigeren van teksten, notuleren van vergaderingen , onderhouden van het hieraan gerelateerde deel van de huisnetsite.
Wat is je passie? Mijn grote passie is Formule 1, op mijn 5e ben ik de 1e keer in Francochamps geweest en heb daar door de F1-wagens de grond voelen trillen en de brandstofdampen geroken……. dit heeft me nooit meer losgelaten! De fenomenale snelheden en de technische innovaties die deze sport met zich meebrengt, figuurlijk en bijna letterlijk kunnen de teams zich geen moment van stilstand permitteren, plus de bovenmatige inzet van ieder persoon afzonderlijk binnen een team, bepaalt de mate van succes. Dat intrigeert me enorm en het mooiste is dan ook om 1x per jaar een race ergens ter wereld “live” mee te maken.
Wat is je beste eigenschap? Luisteren, dat is ook wat ik terugkrijg van collega’s en van mensen uit mijn privé omgeving.
Hoe ben je met LIFT in contact gekomen? Atrium MC is al lid sinds de oprichting van LIFT. Toen ik de functie medewerker Loopbaancentrum kreeg, was ik ook meteen contactpersoon voor LIFT. Interessant voor ons zijn met name de thema- en netwerkbijeenkomsten.
Heb je een tip voor de toekomst van LIFT Korte lijnen zijn ideaal om mobiliteit te kunnen realiseren, hierbij kunnen succesverhalen misschien helpen om mensen een beeld te geven hoe zo’n traject verloopt en wat resultaten zouden kunnen zijn.